En ny streg

En stille latte og en stor fed crossaint

 

img_1405Forleden læste jeg en artikel om, hvordan børn ikke har godt af at være for meget i institution og hvordan vi forældre burde prioriterer os selv og job mindre og have mere fokus på barnet derhjemme. Altså mere far-mor-barn tid og mindre institutionstid.

Jeg tænkte længe over denne artikel, fordi jeg både blev dybt provokeret over, af man på den måde sætter de kvinder (og mænd), der ikke har overskuet eller lysten til børne-tid 24/7 i en situation, hvor de i følge artiklens forfatter kategoriseres som mindre nærværende forældre, der ikke prioriterer deres børn nok.

Samtidig blev jeg også nysgerrig på, hvor jeg selv lå i den debat. For hånden på hjertet, jeg elsker min søn og jeg elsker de lange weekender og ferier, hvor vi kan lege, ikke har travlt og jeg ser ham udvikles. Men med samme hånd elsker jeg også “min tid” og det er den tid, hvor jeg ærligt er overbevist over, at jeg efterfølgende er og bliver en lidt mere nærværende og sjovere mor, med overskud!

 

Så sæt mig endelig i bås, men helst i den bås, der hedder ” Kvinder, der nyder deres latte og crossaint alene”

På forhånd tak!

Kys fra hverdagen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny streg